NYT

 

5. oktober 2021:
Influenzavaccination til børn i aldersgruppen 2-6 år tilbydes nu i lægehuset. Bestil tid til dette. 

 

1. september 2021:
Vi har fået 2 nye uddannelseslæger: Berith Jørgensen Uth, som er her som led i speciallægeuddannelsen i almen medicin og Troel Kingo Munk-Madsen, som er i klinisk basis uddannelse. Begge læger er i lægehust fast indtil 1. marts 2022

 

1. marts 2021:
Vi siger farvel til vores uddannelseslæger Signe og Christina, som vi har været glade for at arbejde sammen med det sidste halve år. Fra 1. marts kan vi byde velkommen til 2 nye uddannelseslæger: Alfa Emilie Rasmussen og Jannick Brander Hansen.

 

1. september 2020:
Vi siger farvel til vores uddannelseslæger Marie og Helene, som vi har været glade for at arbejde sammen med det sidste halve år. Fra 1. september kan vi byde velkommen til 2 nye uddannelseslæger: Signe Tang Niemann og Christina Hornemann.

 

1. marts 2020:
Vi siger farvel til vores uddannelseslæger Sandra og Anne-Sofie, som vi har været glade for at arbejde sammen med det sidste halve år. Fra 1. marts kan vi byde velkommen til 2 nye uddannelseslæger: Marie Zöga Diederichsen og Helene Narvestad.

 

8. august 2019:
Vi siger farvel til vores uddannelseslæge Kamilla, som vi har været glade for at arbejde sammen med det sidste halve år. Fra 1. september kan vi byde velkommen til 2 nye uddannelseslæger: Sandra Næsby Hvid og Anne-Sofie Rask Pedersen

 

1. marts 2019:
Læge Nina Kirkeby er rykket videre i sin speciallægeuddannelse, så vi har måttet give slip på hende. Både personale og patienter vil savne hende. I stedet får vi læge Kamilla Bredsgaard Høeg, som kommer fra en stilling på urinvejskirurgisk afdeling i Vejle - vi glæder os til samarbejdet.

 

20. december 2018:
Vi siger farvel til vores vikar, Lener Hauerslev. Vi har været meget glade for Lenes indsats i klinikken og ønsker hende held og lykke videre i karrieren.

 

1. september 2018:
Vi siger velkommen til vores nye uddannelseslæge, Nina Kirkeby. Nina er netop startet på sin speciallægeuddannelse til praktiserende læge og har tidligere arbejdet på Vejle Sygehus. Samtidig siger vi farvel til vores uddannelseslæge Jasmin Thangavel, som alle har været meget glade for, og ønsker hende god vind fremover.

 

19. juni 2018: Vi har ansat Lene Hauerslev som vikar i klinikken. Lene er speciallæge i almen medicin og uddannet i Vestjylland. Hun vil vikariere på skift for os alle 3, for at sikre service og undgå lange ventetider.

 

1. marts 2018:
Vi siger velkommen til vores nye uddannelseslæge, Jasmin Thangavel. Jasmin kommer fra en 6-måneders stilling på medicinsk afdeling i Vejle og skal være hos os i 6 måneder. 

 

11. september 2017:
Læge Kirsten Reinholt vender tilbage til os som en del af sin speciallægeuddannelse i almen medicin. Kirsten er hos os fast indtil marts 2018 - herefter kommer hun en gang om måneden i 2½ år, inden hun atter er her fast i ½ år. 

 

1. september 2016:
Lægehuset deltager i uddannelse af læger. 1. september starter læge Ninel Nazarian og hun skal være hos os det næste halve år.

 

1. marts 2016:
Lægehuset deltager i uddannelse af læger. 1. marts starter læge Pernille Oversø Hansen og hun skal være hos os det næste halve år. 

 

1. september 2015:
Lægehuset deltager i uddannelse af læger. 1. september starter læge Kirsten Reinholt og hun skal være hos os det næste halve år. 
 

 

1. september 2014:
Ny uddannelseslæge i Lægehuset. Fra 1. september starter læge Jens-Christian Georg Kobbelgaard Beuke og skal være hos os det næste halve år. Efter et halvt år hos os drager læge Hayarpi Kordjian videre i sin uddannelse til speciallæge. Det har været en fornøjelse at have hende i praksis og vi ønsker hende al held og lykke fremover.


 

5. april 2014:
Nyt personale i Lægehuset: Efter adskillige år i praksis har bionanalytiker Solveig Vejlø valgt at lade sig pensionere fra 31. marts 2014. Det har været en fornøjelse at have Solveig tilknyttet i praksis her i den første tid efter omstruktureringen og hun har været en uvurderlig hjælp. Vi har været så heldige at finde Lise Bredvig, som er uddannet farmakonom, der i stedet skal indgå i praksis og være del af Lægehuset fremover. Ud over laboratorieopgaver og sekretærarbejde skal Lise også være med til at sikre medicinordination og - bestilling i Lægehuset.
 

 

1.juli 2013:
Vores nye klinik er nu klar. Vi har udvidet og inddraget nabolokalerne for at få mere plads til os allesammen og for at få plads til endnu en praktiserende læge under samme tag. Læge Peder Ahnfeldt-Mollerup har overtaget praksis fra Steen Vejlø pr. 1. Juli og er flyttet her til Gunhilds Plads 4A.