NYT

 

29. april 2024:
Fredag d. 3. maj holder lægehuset lukket hele dage pga kursus. Ved akut behov for lægehjælp henvises til: Lægehuset Gunhilds Plads, Gunhilds Plads 6 1. sal, 7100 Vejle, Tlf. 75821066. Vi er tilbage igen mandag d. 6/5-2024.

 

22. februar 2024:
1. marts kan vi byde velkommen til Ditte Rudbeck-Resdal. Ditte er uddannelseslæge og tilknyttet klinikken de næste 6 måneder. Vi glæder os til at byde Ditte velkommen.

 

1. november 2023:
Vi har sagt farvel til vores uddannelseslæge Kirsten, som vi har været glade for at arbejde sammen med igennem flere år - senest de sidste 6 måneder fast i lægehuset. Vi ønsker hende held og lykke med den sidste del af hendes uddannelse til speciallæge i almen medicin.

 

7. september 2023:
Gratis vaccination mod influenza og COVID-19 er desværre ikke et tilbud her i praksis i år. Fra 1. oktober 2023 kan du gratis blive vaccineret mod influenza, hvis du er fyldt 65 år, er gravid i 2. eller 3. trimester, lever med en kronisk sygdom eller på anden vis er i særlig risiko. Der kan samtidig vaccineres mod COVID19. Desuden anbefaler Sundhedsstyrelsen, at børn i alderen 2-6 år bliver vaccineret mod influenza. Hidtil har din praktiserende læge kunnet tilbyde disse vaccinationer, men i år har myndighederne besluttet, at vaccinationerne i stedet tilbydes i regionale vaccinationscentre og hos andre private aktører. Vi beklager, at vi derfor ikke kan vaccinere, som vi plejer. Sundhedsstyrelsen oplyser, at alle borgere på 65 år og derover vil modtage en invitation til vaccination via Digital Post eller via et fysisk brev med information om, hvor og hvordan de kan blive vaccineret. For tidsbestilling og yderligere information henvises til www.vacciner.dk.

 

15. august 2023:
Vi siger farvel til vores uddannelseslæge Sandra, som vi har været glade for at arbejde sammen med igennem flere år - senest de sidste 6 måneder fast i lægehuset. Vi ønsker hende held og lykke med den sidste del af hendes uddannelse til speciallæge i almen medicin.

 

30. maj 2023:
Lægehuset er åbent alle hverdage hele sommeren. Vi holder ferie på skift, og du vil derfor kunne opleve, at møde en anden læge end du plejer. Dette er for at sikre, at man altid kan komme til ved akut sygdom, der ikke kan vente til ens egen læge er tilbage fra ferien. Vi har endvidere ansat en ekstra læge til at sikre, at man ikke skal vente for længe, for at kunne blive set i Lægehuset.

 

26. april 2023:
Nyt personale i Lægehuset: Pr. 1. maj 2023 har vi ansat Anne Schurmann. Anne er uddannet jordemoder og skal indgå i praksis og være del af Lægehuset fremover. Vi glæder os til samarbejdet med Anne.

 

21. april 2023:
Fra 1. maj er uddannelseslæge Kirsten Reinholt atter tilbage i lægehuset på daglig basis. Vi har fornøjelsen af hende i de næste 6 måneder.

 

22. februar 2023:
Pr. 1. marts har vi ansat læge Anette Faber Svane i Lægehuset Vejle. Anette vil hovedsageligt være i klinikken tirsdag-torsdag. Vi glæder os til samarbejdet med Anette. 1. marts siger vi desuden på gensyn til Jakob, der skal videre i sit uddannelsesforløb til speciallæge i almen medicin. Jakob er fortsat tilknyttet lægehuset, og vil være retur i klinikken en dag hver måned, hvilket vi er meget glade for.

 

9. februar 2023:
Fra 16. februar er uddannelseslæge Sandra Næsby Hvid atter tilbage i lægehuset på daglig basis. Vi har fornøjelsen af hende i de næste 6 måneder.

 

4. januar 2023:
Fra 4. januar tilbyder vi ikke længere vaccination mod covid-19. Vi henviser i stedet til regionens vaccinationscentre.

 

6. december 2022:
Fra 8. december tilbyder vi fortsat vaccination mod influenza, covid-19 og pneumokoksygdom, men nu kun ved tidsbestilling.

 

19. september 2022:
Fra 1. oktober tilbyder vi vaccination mod influenza, covid-19 og pneumokoksygdom. Vaccination uden tidsbestilling på hervdage kl. 9-14. Vi holder dog pause kl. 12.30-13. 

 

13. september 2022:
Inger er sygemeldt for tiden. Du vil derfor møde læge-vikarer, når du bestiller tid.

 

31. august 2022:
Vi siger farvel til vores uddannelseslæge Kathrine, som vi har været glade for at arbejde sammen med det sidste halve år. 1. september kan vi byde velkommen til 2 nye uddannelseslæger: Jakob Vestergaard Schmidt og Maria Elisabeth Krog-Meyer.

 

7. juni 2022:

Inger og Peder holder ferie i ugerne 27-29. Lægehuset er åbent under ferien og passes af Elsebeth Rasmussen.

 

4. april 2022:
Vi har sagt farvel til vores uddannelseslæge Troel Kingo Munk-Madsen, som vi har været glade for at arbejde sammen med de sidste 7 måneder. Vi har ligeledes taget afsked med læge Elsebeth Rasmussen, der er gået på pension. Hendes patienter skal fremadrettet kontakte Midtbylægerne Vejle på Søndergade 50 i Vejle. Vi har været meget glade for samarbejdet med Elsebeth igennem alle årerne.

 

28. februar 2022:
Vi siger farvel til vores uddannelseslæge Berit, som vi har været glade for at arbejde sammen med det sidste halve år. Troels har fortsat nogle dage i lægehuset i marts måned. 1. marts kan vi byde velkommen til 2 nye uddannelseslæger: Sandra Florisson og Kathrine Højbjerg.

 

5. januar 2022:
D 31/3-22 stopper jeg som praktiserende læge efter 27 år, og vælger at lade mig pensionere. Min praksis bliver overdraget til 3 unge kolleger, som ønsker at starte deres egen praksis d. 1/4-22 med adresse:

Lægehuset Søndergade 50, 7100 Vejle

Jeg har været glad for at arbejde i praksis, såvel sammen med Holger Knudsen førhen, og nu sammen med Inger Ahnfeldt-Mollerup og Peder Ahnfeldt-Mollerup. Ligesom jeg har været glad for de patienter, som har søgt mig.

Det har ikke været muligt at finde en ny kollega til at overtage min praksis her i huset, hvorfor lægehuset her fremover vil varetage borgere, som er tilmeldt lægerne Inger Ahnfeldt-Mollerup og Peder Ahnfeldt-Mollerup.

Med venlig hilsen Elsebeth Rasmussen 

 

5. oktober 2021:
Influenzavaccination til børn i aldersgruppen 2-6 år tilbydes nu i lægehuset. Bestil tid til dette. 

 

1. september 2021:
Vi har fået 2 nye uddannelseslæger: Berith Jørgensen Uth, som er her som led i speciallægeuddannelsen i almen medicin og Troel Kingo Munk-Madsen, som er i klinisk basis uddannelse. Begge læger er i lægehust fast indtil 1. marts 2022

 

1. marts 2021:
Vi siger farvel til vores uddannelseslæger Signe og Christina, som vi har været glade for at arbejde sammen med det sidste halve år. Fra 1. marts kan vi byde velkommen til 2 nye uddannelseslæger: Alfa Emilie Rasmussen og Jannick Brander Hansen.

 

1. september 2020:
Vi siger farvel til vores uddannelseslæger Marie og Helene, som vi har været glade for at arbejde sammen med det sidste halve år. Fra 1. september kan vi byde velkommen til 2 nye uddannelseslæger: Signe Tang Niemann og Christina Hornemann.

 

1. marts 2020:
Vi siger farvel til vores uddannelseslæger Sandra og Anne-Sofie, som vi har været glade for at arbejde sammen med det sidste halve år. Fra 1. marts kan vi byde velkommen til 2 nye uddannelseslæger: Marie Zöga Diederichsen og Helene Narvestad.

 

8. august 2019:
Vi siger farvel til vores uddannelseslæge Kamilla, som vi har været glade for at arbejde sammen med det sidste halve år. Fra 1. september kan vi byde velkommen til 2 nye uddannelseslæger: Sandra Næsby Hvid og Anne-Sofie Rask Pedersen

 

1. marts 2019:
Læge Nina Kirkeby er rykket videre i sin speciallægeuddannelse, så vi har måttet give slip på hende. Både personale og patienter vil savne hende. I stedet får vi læge Kamilla Bredsgaard Høeg, som kommer fra en stilling på urinvejskirurgisk afdeling i Vejle - vi glæder os til samarbejdet.

 

20. december 2018:
Vi siger farvel til vores vikar, Lener Hauerslev. Vi har været meget glade for Lenes indsats i klinikken og ønsker hende held og lykke videre i karrieren.

 

1. september 2018:
Vi siger velkommen til vores nye uddannelseslæge, Nina Kirkeby. Nina er netop startet på sin speciallægeuddannelse til praktiserende læge og har tidligere arbejdet på Vejle Sygehus. Samtidig siger vi farvel til vores uddannelseslæge Jasmin Thangavel, som alle har været meget glade for, og ønsker hende god vind fremover.

 

19. juni 2018: Vi har ansat Lene Hauerslev som vikar i klinikken. Lene er speciallæge i almen medicin og uddannet i Vestjylland. Hun vil vikariere på skift for os alle 3, for at sikre service og undgå lange ventetider.

 

1. marts 2018:
Vi siger velkommen til vores nye uddannelseslæge, Jasmin Thangavel. Jasmin kommer fra en 6-måneders stilling på medicinsk afdeling i Vejle og skal være hos os i 6 måneder. 

 

11. september 2017:
Læge Kirsten Reinholt vender tilbage til os som en del af sin speciallægeuddannelse i almen medicin. Kirsten er hos os fast indtil marts 2018 - herefter kommer hun en gang om måneden i 2½ år, inden hun atter er her fast i ½ år. 

 

1. september 2016:
Lægehuset deltager i uddannelse af læger. 1. september starter læge Ninel Nazarian og hun skal være hos os det næste halve år.

 

1. marts 2016:
Lægehuset deltager i uddannelse af læger. 1. marts starter læge Pernille Oversø Hansen og hun skal være hos os det næste halve år. 

 

1. september 2015:
Lægehuset deltager i uddannelse af læger. 1. september starter læge Kirsten Reinholt og hun skal være hos os det næste halve år. 
 

 

1. september 2014:
Ny uddannelseslæge i Lægehuset. Fra 1. september starter læge Jens-Christian Georg Kobbelgaard Beuke og skal være hos os det næste halve år. Efter et halvt år hos os drager læge Hayarpi Kordjian videre i sin uddannelse til speciallæge. Det har været en fornøjelse at have hende i praksis og vi ønsker hende al held og lykke fremover.


 

5. april 2014:
Nyt personale i Lægehuset: Efter adskillige år i praksis har bionanalytiker Solveig Vejlø valgt at lade sig pensionere fra 31. marts 2014. Det har været en fornøjelse at have Solveig tilknyttet i praksis her i den første tid efter omstruktureringen og hun har været en uvurderlig hjælp. Vi har været så heldige at finde Lise Bredvig, som er uddannet farmakonom, der i stedet skal indgå i praksis og være del af Lægehuset fremover. Ud over laboratorieopgaver og sekretærarbejde skal Lise også være med til at sikre medicinordination og - bestilling i Lægehuset.
 

 

1.juli 2013:
Vores nye klinik er nu klar. Vi har udvidet og inddraget nabolokalerne for at få mere plads til os allesammen og for at få plads til endnu en praktiserende læge under samme tag. Læge Peder Ahnfeldt-Mollerup har overtaget praksis fra Steen Vejlø pr. 1. Juli og er flyttet her til Gunhilds Plads 4A.